Svensk Företagssäkerhet söker fler säljstjärnor

Är du en naturlig talang inom sälj som med lätthet kan skapa förtroendeingivande relationer?

Då kan du vara vår nästa kollega!

                  
Heltid – Göteborg – Säljare

Lagspelare med spetskompetens sökes

Svensk Företagssäkerhet expanderar och vi söker nu förstärkning av säljare på vår företagsavdelning.

Som säljare kommer du i första hand att använda telefonen som verktyg när du informerar om vår tjänst Företagsbevakning.

Du kommer att ha kontakt med både stora och små företag i olika faser av sin verksamhet och arbeta med hög aktivitet och alltid med nöjd kund i fokus.

Se vad vi gör på Svensk Företagssäkerhet

Är du hungrig?

Vill du arbeta med spännande bolag – stora som små, i olika faser av sin verksamhet? Vi på Svensk Företagssäkerhet letar efter en seriös medarbetare till våra lokaler i Göteborg. Är du hungrig, driven och brinner för att skapa goda affärer? Helt enkelt – kan du det här med att sälja?

Om tjänsten

Som säljare hos oss kommer din främsta uppgift till en början vara att hitta nya kunder. Som hjälpmedel för att hitta dessa kunder använder du dig av telefon och webbmöten. Du kommer att sälja en säkerhetstjänst för företagsbevakning som används av en mängd företagsägare, styrelsemedlemmar och styrelseproffs.

Vad önskar vi hos dig?

Vi ser dig vara resultatinriktad och bekväm med mål som både utmanar och utvecklar dig i ditt dagliga arbete. Att du har tidigare erfarenhet inom försäljning samt genuint intresserar dig för yrket ser vi som en självklarhet. När du lyckas finns också möjligheter till ett större ansvar, vilket är något vi alltid eftersträvar att se i våra säljare. Vi hoppas också att du genom dina kunskaper lärt dig hur just du är unik i ditt säljande.

Vi ser gärna också att du

  • Är äldre än 25 år
  • Har körkort och tillgång till bil
  • Vet vad som förväntas av en säljare på ett företag

Vidare ser vi dig jobba med stort engagemang. Vad gör du för att få kunders uppmärksamhet? Kanske har du ett karaktärsdrag som du vet funkar i samtal, eller så är du obotligt initiativrik och vinner över kunder på din positiva energi? Våra förhoppningar är att du i din roll vill överträffa dig själv och företaget.

Är du tillräckligt hungrig för att ta dig an den här rollen, eller känner du någon som hade varit fulländad för oss? Tveka då inte på att höra av dig till oss eller dela detta inlägg.

Se hur vi har det på kontoret

På Svensk Företagssäkerhet arbetar vi nära vår personal för att stödja, utbilda, utveckla och guida vårt team till individuell framgång för att vi gemensamt ska fortsätta att växa och ta kliv framåt

Du kommer att coachas löpande för att du ska utvecklas och lyckas så bra som möjligt.
Självklart får du även en internutbildning som förklarar alla delarna i vår verksamhet och dess produkter för att du och vi tillsammans ska nå bästa möjliga resultat.

Möt din försäljningschef Anders Brodén

Varför ansöka till Svensk Företagssäkerhet?

Hos oss handlar det om ett starkt engagemang för våra kunder, teamet och affärsidén.

Vi är ett företag som arbetar hårt varje dag och dygnet runt för att ge våra kunder rätt förutsättningar att driva sina verksamheter säkert och utan oro för id-bedrägerier & bolagskapningar.

Vi som arbetar här hjälper och lyfter varandra till att utvecklas både personligt och professionellt

Hur ser en vanlig dag ut här?

Vi arbetar dagtid och heltid måndag till fredag.

Det finns inga direkt vanliga dagar här. Vi möter nya kunder varje dag som vill ha hjälp att trygga sin verksamhet och det rör både stora och små företag.

Jobbet är spännande och väldigt lärorikt då vi hela tiden utvecklas i kommunikationen med olika branscher som kräver olika företagslösningar och förståelse

Hur är arbetsmiljön?

Det är jätteviktigt för oss att alla som arbetar här mår bra.

Om inte våra medarbetare mår bra blir det svårt att nå målen vi sätter upp för oss som team och som individer, vi är därför måna om att se till att det är en arbetsplats att trivas på.

Vill du arbeta i en öppen miljö eller mer avskiljt är upp till individen, vi är ett tight team vilket gör det extra viktigt för oss att vara lyhörda för att hålla den positiva känsla och stämning som vi dagligen arbetar med.

Hur ser mina utvecklingsmöjligheter ut?

På Svensk Företagssäkerhet har vi en bra fast månadslön för våra säljare, men vi ger också möjligheten för varje medarbetare att påverka sin egen lön genom en gynnsam provisionsmodell.

Vi ger nycklar och verktyg för att kunna lyckas och utvecklas både karriärmässigt och på ett personligt plan till våra medarbetare.

Ansök

Bifoga CV
Bifoga Personligt Brev