Hos oss på Svensk Företagssäkerhet arbetar vi med ett starkt engagemang för våra kunder, teamet och affärsidén.

 

Vi är ett företag med anställda som arbetar hårt varje dag och vår tjänst arbetar i sin tur dygnet runt för att ge våra kunder rätt förutsättningar att driva sina verksamheter säkert och utan oro för exempelvis id-bedrägerier och bolagskapningar.

Vi som arbetar här är stolta över att leverera en av marknadens mest utvecklade bevakningstjänst.

Här kan du läsa från några av våra medarbetare om hur det är att jobba på Svensk Företagssäkerhet.

Våra medarbetare berättar om arbetsplatsen

samlingsplats-matsal

Anna, Karim, Mikael & Ing-Britt svarar på våra frågor

Nämn tre av dina karaktäriserande egenskaper?

 • Anna – Envis, driven, positiv
 • Karim – Plikttrogen, hög arbetsmoral, hög energi
 • Mikael – Inkännande, dynamisk, människokännare
 • Ing-Britt – Positiv, arbetsam, entusiastisk

Hur är Svensk Företagssäkerhet som arbetsplats?

 • Anna svararBra. Det finns en vilja att ständigt arbeta framåt för att bli bättre och mer kundanpassad. Det finns också möjlighet att i hög grad själv får vara med och påverka sitt arbete.
 • Karim svararDet är en öppen arbetsplats med mycket skratt. Många här arbetar inom sina intresseområden vilket skapar ett stort engagemang och allvar i frågorna.
 • Mikael svarar – Snabba puckar och man lär sig snabbt att vara saklig och professionell. Det är även väldigt högt till tak i diskussioner och man får tycka till om det mesta. En prestigelös arbetsplats helt enkelt.
 • Ing-Britt svarar – Svensk Företagssäkerhet är en bra arbetsplats! Det är kombinationen av den trygga organisationen och behovet av att ständigt anpassa sig till nya verkligheter som gör det så spännande att arbeta här.

Vad gillar du mest på Svensk Företagssäkerhet?

 • Anna svararDet roligaste med att jobba på Svensk Företagssäkerhet är att man får ta stort eget ansvar och lägga upp sina egna rutiner. Det gör att man växer i sin roll, men man vet också att man alltid kan få stöd och råd av andra om man behöver det.
 • Karim svarar – På Svensk Företagssäkerhet känner jag en stor delaktighet och jag utvecklas varje dag. Varje kund är som en ny spännande utmaning.
 • Mikael svarar – Dels är det att folk verkligen ser en här på företaget. Har man en jobbig period så är det alltid någon som snappar upp det, frågar hur allt går och stöttar en. Det finns alltid utrymme till att bolla tillvägagångssätt.
 • Ing-Britt svarar – Stämningen helt klart. Det är ett riktigt roligt företag att jobba på med trevliga människor och mycket skämt och skratt mellan varven. Vi har väldigt kul tillsammans.

Vilka kvaliteter tycker du är viktiga hos dina framtida medarbetare?

 • Anna svarar Jag tror att alla gillar människor som är positiva och har bra attityd och energi och det är det vi försöker att hålla på inom teamet. Sen får man gärna vara initiativtagande och driven, sånt smittar också av sig på andra.
 • Karim svarar – Gärna att man är ansvarstagande och positiv, någon som tar med sig extra energi till gruppen.
 • Mikael svarar – Det finns inte en viss typ av person som fungerar bättre än någon annan. Vi är ungefär 20 stycken här och alla är olika. Unika personligheter som gör sin grej. Vill man så får man alla möjligheter att lyckas här, men ingenting kommer att komma flygandes till dig. Det stämmer ju på alla arbetsplatser.
 • Ing-Britt svarar – Det är bra att kunna vara strukturerad och självständig i sitt arbete här, även om vi såklart hjälps åt allihopa och är ett tight team så är det bra egenskaper att ha för att växa in i sin roll och utvecklas i sig själv också.

VILL DU JOBBA MED OSS?

Studenter för:

Praktikplats, uppsats eller examensjobb

För dig som studerar och önskar praktikplats, skriva uppsats eller göra examensjobb skicka en
förfrågan med e-post till personal@sfsakerhet.se där du anger inom vilken inriktning (t.ex. marknad, IT),
för vilken period samt bifoga CV/personlig brev så undersöker vi möjligheterna
till uppdrag/handledning.